+31653184022

Boerderij met balken plafond en badkamer met Pandomo wall

Voor alle voorkomend afbouwwerk en specialistische kitwerken - opsporing en reparatie van lekkages in badkamers , zwembaden, fonteinen, kelders en vloeren

Boerderij met balken plafond en badkamer met Pandomo wall

boerderij vesthoeve

In dit project komt sterk naar voren wat wij nastreven: Samen met de klant in gesprek gaan om te ontdekken wat het beste bij u en uw woning past en kiezen met welk materiaal we gaan werken binnen het budget.

boerderij vesthoeveHet stukadoorswerk zou eerst standaard pleisterwerk worden, maar na overleg met eigenaresse wilde ze het oorspronkelijke karakter van de oude boerderij en stallen behouden met de mooie houten balken.

boerderij vesthoeve 18We hebben toen een proef opgezet om de hoeken rond te maken en uit de hand te stukadoren . Een toegepaste techniek , zoals dat vroeger in een stal werd toegepast met een speciale struktuur in het stucwerk, en afgewerkt met kalkverf van Farrow and Ball.

Uiteindelijk is het deze keuze geworden.

Een andere wens was dat ze geen tegelwerk in badkamer en douche wilde.

boerderij vesthoeve 21PandomoWall badkamerPandomo Wall badkamer
In douche en badkamer hebben we gekozen voor Pandomo Wall en een zelf gecreëerd kleurmengsel wat bij de kalkverf weer terugkomt en een mooie rustige uitstraling geeft.

Voor meer foto’s zie de foto slides hieronder

project foto’s boerderij

Tags: , ,

WhatsApp Chat
Zend bericht via WhatsApp