+31653184022

Binnenplaats Kaleipleister en Tadelakt

Voor alle voorkomend afbouwwerk en specialistische kitwerken - opsporing en reparatie van lekkages in badkamers , zwembaden, fonteinen, kelders en vloeren

Binnenplaats Kaleipleister en Tadelakt

binnenplaats_met_Tadelakt_en_Kalei_pleister
binnenplaats_met_Tadelakt_en_Kalei_pleister

Deze binnenplaats  is gemaakt om een mediterrane sfeer te creëren. Hierbij is gebruik gemaakt van Kalei pleister met een zelfgemaakte kleurmenging, het onderste gedeelte is gemaakt met Tadelakt.

Bloempot gestucadoord met Tadelakt  1

De Tadelakt techniek kan op vele vormen toegepast worden.

kaleipleister_en_tadelakt_binnenplaats
stucwerk trapovergangkijk hieronder voor meer foto’s van de binnenplaats

Voorbeelden Stucwerk binnenplaats
{gallery}binnenplaats_reusel_stucwerk{/gallery}

Kalkverf & Kalei

Kalkverf & Kalei zijn minerale verven en sluiten perfect aan bij de hedendaagse trend naar meer authenticiteit, aandacht voor ecologische aspecten en minimale belasting voor het milieu. Het dampdoorlatende en ademend karakter zijn kenmerkend voor deze verven.

De Kalkverf & Kalei worden aangeboden in poedervorm, samen met een uitgebreid assortiment aan pigmenten. Het poeder dient voor verwerking aangemaakt te worden met pigment en water. Afhankelijk van de techniek die men wil uitvoeren wordt er een hoeveelheid water toegevoegd. Bij de Kalkverf geeft veel water een verf die met de blokkwast kan worden verwerkt. Het toevoegen van weinig water geeft een spatelmassa waarmee stucco en tadelakt effecten kunnen worden gecreeerd. De Kalei kan na menging met water op een eenvoudige wijze met een blokkwast worden aangebracht. Het aanbrengen van Kalei is als het ware een techniek die het midden houdt tussen schilderen en het aanbrengen van een pleisterlaag.

De kleuren zijn levendig, hebben een natuurlijke uitstraling en geven een zachte afwerking. Door het onderling mengen van pigmenten krijgt u de mogelijkheid een eigen kleur te creeren.  

( produkt info Kalei pleister http://www.kalkverf.nl/ )

Tags: , , , ,

WhatsApp Chat
Zend bericht via WhatsApp