+31653184022

Workshop of zelf mee helpen?

Voor alle voorkomend afbouwwerk en specialistische kitwerken - opsporing en reparatie van lekkages in badkamers , zwembaden, fonteinen, kelders en vloeren

Workshop of zelf mee helpen?

workshops betoncire, tadelakt, pandomowall, leemstcu

workshops betoncire, tadelakt, pandomowall, leemstcuIn het verleden organiseerden we met regelmaat workshops in Reusel voor geïnteresseerden die zelf Beton Ciré, Tadelakt of Pandomo Wall of leemstuc wilden leren aanbrengen.

We zijn hier echter mee gestopt.  In een middag een volleerd vakman worden en daarna een project met een positief resultaat af ronden, blijkt in de praktijk toch veelal lastiger dan gedacht.

Maar in overleg  is het nu ook mogelijk om per project te kijken wat we wel samen kunnen doen en zo tevens te  besparen op het budget in uw geval.

 

Wat ons betreft staan diverse mogelijkheden open:

  • Samen met ons:
    U besluit een gedeelte van de werkzaamheden zelf te doen, dan kunt u bijvoorbeeld zelf het sloopwerk doen en onze vakmensen de installatie laten verzorgen. Of u helpt al lerend mee met het opzetten van tadelakt, betoncire etc  en wij plaatsen het sanitair etc.

  • Zelf doen:

    U heeft gouden handjes en alle deskundigheid in huis, dan leveren wij bijv  alleen advies en de materialen.

  • Laten doen:
    U wilt liever alles laten doen, dan verzorgen we  ook graag de totale aanleg van uw nieuwe badkamer of keuken.  Het voordeel is dat alles in 1 hand gehouden wordt en u 1 aanspreekpunt heeft.

Bent u geïnteresseerd ?

contact: Theo Vermeltfoort

tel contact: 06 53184022

Tags: , , ,

WhatsApp Chat
Zend bericht via WhatsApp