+31653184022

Kitwerken en afbouw

Voor alle voorkomend afbouwwerk en specialistische kitwerken - opsporing en reparatie van lekkages in badkamers , zwembaden, fonteinen, kelders en vloeren

Onze kitwerkzaamheden variëren van het afkitten en waterdicht maken van badkamers, afkitten van trappen, afkitten van keukens, tegelvloeren, betonvloer, natuursteen, galerijvloeren, zwembaden, fonteinen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Kitvoegen zijn een belangrijk onderdeel van de waterdichte afwerking van uw project of het nu uitgevoerd wordt in Beton, Betonlook, Beton Ciré, Tadelakt of bij tegelwanden en vloeren.

Theo Vermeltfoortkitwerken.nl verricht deze kitwerkzaamheden in eigen beheer zowel voor het particuliere als het zakelijke segment.

Theo Vermeltfoort en 2 man aan het kitten op glazen kunstpaneel in veldhoven. Glazen wand schuin met rondom bouwsteigers
herstel van kitwerk in Veldhoven

We hebben daarnaast diverse partners met wie we al jaren constructief samenwerken o.a. Riny Oerlemans Kitwerken.

Wij leveren uitstekende kwaliteit kitwerk tegen goede prijzen. De kwaliteit van onze producten samen met goed vakmanschap zijn van groot belang voor het uiteindelijk resultaat.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”toiletgroep renovatie”]
WhatsApp Chat
Zend bericht via WhatsApp